Enkele tevreden klanten aan het woord

Wij zijn zeer tevreden over jullie werken, alles verliep binnen de geplande tijd. Alles werd netjes opgeruimd achteraf, niks op aan te merken. Jullie zullen nog mogen komen in de toekomst!

Nathalie S.

Ik wens Aicha en Marino hierbij expliciet te danken voor de samenwerking in verband met onze beursstand op BedrijvenContactdagen 2011 in Kortrijk Xpo. Jullie hebben van ons Praatpark mede een echt succes gemaakt. Decoratie Van Elslander  stond in voor het feilloos behangen en de flexibiliteit tijdens de opbouw. Waarvoor van harte dank!

David Phlypo, SD Worx

Jullie hadden vrije kaart en mochten de muren schilderen naar eigen smaak. In de hal werden de muren met een speciale techniek uitgevoerd, voorzien van een poederlaag en als eindafwerking vernist. Het resultaat is subliem. Deuren, trap, slaapkamers,… het vormt allemaal één geheel en de afwerking is werkelijk top. De badkamer en het toilet voorzagen jullie van een unieke afwerkingslaag waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is geworden. Ik zou zeggen, doe zo verder! Jullie hebben in mij in elk geval een 100% tevreden klant, en ik geef jullie bij familie en vrienden zeker op als referentie.

 

Fabienne C.