Bedrijf

In 2010 zag Decoratie Van Elslander het levenslicht. Opgericht door Marino Van Elslander en Aicha Catteeuw én met passie voor interieur als leidraad. Na jarenlange ervaring in diverse interieurondernemingen zetten ze de stap naar hun eigen bedrijf.

Hun visie is er één van totaalaanpak die stapsgewijs wordt opgebouwd met hun klanten. Reeds vóór een project effectief opstart houden Marino en Aicha er aan om u het juiste advies te verlenen. Ze peilen samen met de klant naar het wenselijke en het haalbare. Verstaat u daaronder nu eerder een klassieke inrichting of veeleer een modern interieur, ze zullen u op weg helpen om de juiste schilder- of behangtechnieken aan te raden. Naast wandbekleding staan Marino en Aicha ook garant voor een passende vloerbekleding. Zelfs trompe l’oeil behoort tot de mogelijkheden en is een gesmaakte specialiteit. Ook gevelschilderwerken worden met de meeste zorg uitgevoerd. Tenslotte kan je ook voor alle andere interieurprojecten bij hen terecht. Ze beschikken nu eenmaal over een uitgebreid netwerk van overige interieurspecialisten.

Marino en Aicha staan graag tot uw dienst voor al uw toekomstige interieurprojecten, zowel bij particulieren als bij commerciële organisaties.

 

Met inspiratievolle groeten en hopelijk tot binnenkort.

Aicha en Marino